loading

Beirut Florarie

Flowers for Beirut ( {site_domeniu} ) face parte din Internet Florist, care este deținută de Ecommerce Group Ltd. floare de afaceri a fost înființată pentru prima dată în 2006 și a fost responsabil pentru furnizarea de buchete de flori de bun gust, coșuri de cadouri și cadouri pentru evenimente cum ar fi petreceri, nunți și alte ocazii de atunci.

Echipa de la Florarie de la Internet se angajează să vă ofere flori, plante și cadouri de cea mai înaltă calitate disponibile la cel mai bun preț posibil. Fiecare client este foarte important pentru noi și ne străduim să acordăm cea mai mare atenție profesională fiecărei singure comenzi. Întregul nostru personal este dedicat furnizării celui mai înalt nivel de servicii pentru clienți.

Puteți fi siguri când plasați o comandă la noi, garanția dvs. de satisfacție este întotdeauna inclusă. Indiferent dacă aveți nevoie de flori livrate sau de un coș de fructe, consultanții noștri cu experiență florală sunt întotdeauna fericiți să vă ajute să selectați buchetul perfect sau cadou.

OFICIUL CAYMAN ISLANDS
Biroul 638, 10 Market Street,
Golful Camana, Grand Cayman,
KY1-9006, Insulele Cayman

Biroul EUROPE
Suita 25, 155 Minori
Aldgate, City of London
EC3N 1AD, Regatul Unit al Marii Britanii

background image
background image